CD-Coaching:

Core-Dynamics coaching ( læs mere her):

Sille Christensen, Herlev:
Jeg har lige så lang tid jeg husker, siden min barndom, lidt af angst for mørke, og angst for edderkopper.
Jeg havde hele tiden den tanke i hovedet: Er der nu ”noget”?
Jeg skulle hele tiden være ”forberedt på, der kunne være noget”.
Jeg brugte rigtig meget tid på at være angst for noget.

Jeg var nu kommet til det sted i mit liv, hvor min familie havde behov for at komme ned på ”jorden”, der hvor edderkopperne bor, (vi boede på 3. sal i 5 år) – sagt med andre ord: Vi ville gerne bo i eget hus med have, så vores søn kunne få mulighed for at lege udenfor. Vi trængte til mere plads.

Jeg havde hørt om Charlottes succes med coaching af fobier og kontaktede hende derfor i håbet om at kunne give slip på mange års begrænsninger. Mørkeræd og edderkoppefobi fyldte i mit liv hver eneste dag!
Jeg fik 3 sessioner i alt, og forløbet strakte sig over ca. halvanden måned.
2 af gangene over Skype, hvilket lettede mulighederne for at finde et tidspunkt, uden at skulle hjemmefra.

Charlotte bruger nogle helt bestemte teknikker, der “virker” meget hurtigere, end når man “bare snakker”.  Allerede efter første session mærkede jeg en stor forandring: en formindskelse af mine bekymringer. Jeg havde tidligere altid scannet mine omgivelser for edderkopper, nu slappede jeg simpelt hen bare mere af!

Det er nu et år siden, jeg sluttede forløbet hos Charlotte, og virkningen holder! Jeg fik nogle værktøjer med mig, som jeg bruger til at kontrollere min angst, hvis jeg mærker den er undervejs.
Jeg elsker ikke edderkopper, men jeg er ligeglad med dem. Ser jeg en edderkop på min søn, knipser jeg den bare væk!

Lone Hougaard Andersen, Bjerringbro:
Tusinde tak for en fantastisk coaching, den ændrede totalt min tilstand i forhold til min depression. Mit mål var at kunne gennemføre et møde/ rundbordssamtale med chefen i balance og uden at bryde sammen.

Charlotte og jeg gennemførte en coachingsamtale, som fik mig ind i en ny tilstand, som påvirkede mig så meget i den positive retning, og jeg  hurtigt kom tilbage på job igen 🙂
Det blev desuden det mest konstruktive møde jeg har været til under hele min sygemelding på 5 måneder. Jeg kan varmt anbefale CC-Lotus.

Ann Christensen, 40 år:
Jeg har 4 gange været under Charlottes `Core Dynamics` kyndige vinger via Skype.
Det har været epokegørende for mig – hun har med professionalisme, kærlighed og humor formået at finde ind til kernen af mine indre dæmoner.

I et trygt rum har hun guidet mig igennem mit ubehag – og hjulpet mig med at forløse og opløse det, så jeg i dag, uden at overdrive, kan sige, at hun i den grad har spredt solskin i mit indre.
Det gode ved Core Dynamic metoden er, at den vigtigste faktor er, at lytte til sin krop…….acceptere og respektere de signaler, den så tydeligt sender.

Min beundring for metoden og for Charlotte er ubeskrivelig – jeg er helt klar fan, og giver Charlotte mine varmeste anbefalinger. Hun er magisk!

Coaching:

“Tak for sidst! Jeg har nærmest været et nyt menneske siden – og jeg glæder mig til at få ryddet i alle mine ophobede følelser. DET er da noget, der rykker!”
Barbara, 58 år

“Kære Charlotte! Tusind tak for antivirus mod fortiden og vaccination til fremtiden! Du er min helt!”
Ann, 40 år

“Jeg er meget imponeret over hvor hurtigt Charlotte kunne finde ind til kernen, og til det jeg virkelig kan bruge til noget for at komme videre. Charlotte besidder udover almindelig coaching kompetencer, en usædvanlig indlevelse, forståelse og intuition som skaber effektiv proces.”
Johnny Kühn, HEAR YOU ARE

”Det har været en meget positiv oplevelse deltage i Charlottes workshop. Det har været en øjenåbner for mig, og  jeg har fået værktøjer og hjælp til at komme videre. Som underviser og formidler får du 5 stjerner. Det har ganske enkelt været fantastisk!”
Karin, 43 år, sygeplejerske

”Det er tankevækkende, at jeg på kun 5 gange coaching endelig har fundet ud af, hvad jeg vil med mit liv. Jeg har prøvet forskellige terapiformer og psykolog og ingen har kunnet hjælpe mig med at finde ud af det, coaching har åbnet op for.
Tak!”
Freja, 26 år

“Charlotte formår at skabe en god og tryg atmosfære. Det har til enhver tid, uanset om det har været telefonisk eller face2face coaching, været en oplevelse med nærvær, relevans og professionalisme. Jeg er blevet ”ramt” i øjenhøjde hver gang og har haft udbytte af hver eneste coachsession.
F.eks. provokerede Charlotte mig på fremragende vis på min værdiafklaring og min livsførelse, hvilket drev mig til at prioritere og vælge anderledes og mit liv ser i dag anderledes ud end for kort tid siden.
Charlottes evne til at få mig til at perspektivere – og dermed få et andet syn på en problematik har virket fremragende hver gang.
Så det må siges – for mit vedkommende- at være helt aktuelt og meget effektivt.”
Rikke Clausen

”Pludselig i dag er det gået op for mig at jeg helt havde glemt egen-omsorgen. Nu forstår jeg hvorfor min krop reagerer så voldsomt og jeg græder hele tiden. Tak, fordi du gav mig værktøjer til at se, hvad jeg skal have fokus på nu!”
Else, 57 år

”Charlotte kan noget helt særligt. Workshoppen er troværdig, og processen personlig og vedkommende. Hun har vist, at hun har en særlig evne til at tune ind på andres, ofte komplekse udfordringer, og finde ud af, hvad det handler om.
Hun hjælper andre med at se sammenhænge og genvinde balancen.
Charlottes livserfaringer på godt og ondt gør, at hun har let ved at aflæse og forstå andre. Hun har tilegnet sig stor viden om stress, hvorfor stress opstår, hvordan tegnene er, og hvordan man kan komme videre i livet.
Hun kender værktøjerne, der skal til for at rejse sig og komme videre.”
Malene

“Charlotte har en stærk evne til at være empatisk og tilstede, hvilket har givet mig rum og mulighed for at fordybe mig i en grad, der har flyttet mig mod større selverkendelse og indsigt.
Charlotte har som en naturlighed stillet mig powerspørgsmål, der modsat, har krævet dybere refleksion og eftertanke.
Jesper Hotherhøj

“Jeg blev coachet en dag, hvor jeg lige inden havde været i konflikt med en person. Jeg var lammet af konflikten og ”lå på ryggen og sprællede”.
Charlotte fik mig på benene igen og jeg fandt desuden viljen til at kæmpe videre for det, som stod mit hjerte nært.
Det var en stærk oplevelse, men også meget virkningsfuld, fordi jeg er sikker på, at jeg aldrig kommer i konflikt med den person igen – det har coaching hjulpet mig til.”
Sanne L.

Holstebro kommunes dagpleje, 2014 – 2017:

Dagplejen i Holstebro Kommune er en central ledet dagpleje som beskæftiger 200 dagplejere samt 9 dagplejekonsulenter.

Dagplejen Holstebro har samarbejdet med Charlotte Christensen, CC – Lotus siden 2014. Charlotte coacher løbende vore dagplejekonsulenter, hvor hun har vist sig yderst kompetent i forhold til at skabe rum med tillid, ro og balance.
Charlotte er nærværende og spotter hurtigt og præcist de komplekse udfordringer vores dagplejekonsulenter kan stå i.

Charlotte har formået at imødekomme de værdier og mål, som dagplejeledelsen har i sin kompetenceudviklingsstrategi. Omdrejningspunkterne har været nærvær, engagement og mangfoldighed – helt i tråd med dagplejens værdier.

Charlotte har været med til at afvikle kurser og temadage for alle dagplejens faggrupper.
Kurserne har været afviklet på et fagligt niveau, som har været fint afstemt til de enkelte faggrupper.
Charlotte har undervist og trænet vores dagplejere på et niveau, som har ramt den enkelte dagplejers udviklingspotentiale.
Det er sket med respekt og integritet, så den enkelte dagplejer har kunnet være i det.

Charlotte har haft stor indflydelse på det faglige og professionelle løft dagplejen har været igennem.
Charlotte er særdeles professionel – samtidig er hun med på vilde ideer i undervisningens regi.
Hun leverer varen til punkt og prikke, og vi anbefaler gerne Charlotte.

Vores dagplejere siger:
” Charlotte er engageret, dynamisk og medlevende underviser”
” Charlotte har en fantastisk hukommelse”
” Dagene flyver afsted”
” Utrolig positiv tilgang”

Dagplejen Holstebro kommune – Leder Klavs Eg – Souschef Birgitte Kyed

Mødekunst:

Diverse udtalelser fra deltagere i kursus i Mødekunst (Viborg Ressourcekorps)

 • Det har været rigtig godt at stille skarpt på at udvikle vore interne og eksterne møder.
  At lære om Mødekunst og de 9 stationer, og at bruge “perlekæden”gør, at vi lytter og taler anderledes med hinanden.
 • Vi har nu en køreplan for Netværksgruppemøderne, hvor vi skal øve os i at være mødeleder, lære at italesætte konteksten og rammen – og tage ansvar.
  Møder skal ikke være spild af tid mere.
  Vi er i dag meget mere bevidst om, hvad der skaber det gode møde, og hvordan vi kan byde ind, når vi  deltager i møder ude i marken.
 • Charlotte har været rigtig grundig og professionel i forberedelsen til vore 2 P-dage om Mødekust. Hun har sat sig ind i vores arbejdsmetoder og udfordringer, ved noget om vores mødestruktur og mødekultur og tager afsæt i det.
  Hendes forarbejde er bare i orden.
 • Charlotte er så professionel og autentisk i sin måde at undervise på. Hun udnytter vores ressourcer og finder derfor hele tiden vores nærmeste udviklingszone, så jeg virkelig føler, jeg har flyttet mig,  og jeg har lært noget nyt, der er brugbart for mig.
 • Der har bare været en rigtig god vekselvirkning mellem teori og praksis.
  Der gik aldrig ret lang tid fra teorien blev gennegået, til vi selv fik fingre i den. Det har været rigtig godt for mig, der er en “learning-by-doing-type”, at få teorierne afprøvet, mens de var i frisk erindring.
 • Charlottes anerkendende og lyttende væremåde, gør os trygge. Man kan tydeligt mærke, at hun er interesseret i os.
  Tiden flyver afsted, det har været fantastisk både fagligt og personligt.
 • Charlotte – du er et godt match! Du har en rigtig god og kærlig måde at komme til os på. Det er jeg meget taknemmelig for!